برای بسیاری از افرادی که قصد دارند برای کابینت های منزل خود یک متریال مناسب انتخاب کنند سوال است که تفاوت ام دی اف و های گلاس در چیست و چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند. برای درک این موضوع بهتر است که ویژگی ها و مشخصات هر کدام از این متریال ها را به طور جداگانه بررسی و در نهایت با یکدیگر مقایسه کنیم. ام دی اف و های گلاس از پرکاربردترین متریال های ساخت کابینت محسوب می شوند. در بین این دو، ام دی اف به دلیل قیمت مناسب تر، موارد استفاده بیشتری نیز دارد. های گلاس از نظر زیبایی و رنگ از تنوع بیشتر ی برخوردار است. ورق های های گلاس به نسبت لک پذیری و خش پذیری بیشتری نسبت به ام دی اف دارد. ام دی اف و های گلاس هر دو داری سطحی صاف و یکنواخت هستند. ام دی اف را می توان با روکش های متنوعی کاور کرد این در حالی است که های گلاس دارای مغز ام دی اف است که پوششی براق و صیقلی دارد.
کابینت های گلاس بهتره با ام دی اف
برای پاسخ به این سوال که کابینت ام دی اف بهتر است یا های گلاس چند ویژگی این دو محصول را بررسی می کنیم:
- قیمت های گلاس نسبت به ام دی اف بیشتر است که این موضوع با توجه به زیبایی و مقاومت بیشتر آن، قابل توجیه است.
- کابینت های گلاس درخشندگی دارند اما ام دی اف این ویژگی را ندارد.
- معمولا کابینت های ام دی اف نسبت به های گلاس دارای لبه های تیز و برنده است.
- قابلیت ابزارخواری ام دی اف نسبت به های گلاس بیشتر اسست.
- لک پذیری ام دی اف بسیار کمتر از های گلاس است.
- دوام و مقاومت کابینت های های گلاس نسبت به ام دی اف بسیار بالاتر است.
افرادی که قصد خرید و سفارش کابینت را دارند با بررسی این ویژگی ها می توانند انتخاب درستی داشته باشد. انتخاب نوع متریال برای کابینت بسته به نیاز و بودجه افراد دارد. ام دی اف و های گلاس اگر از درجه کیفی بالایی برخوردار باشند هر دو می توانند به عنوان متریالی مناسب برای ساخت کابینت محسوب شوند.
ویژگی های کابینت های گلاس
استفاده از ورق های های گلاس برای ساختن کابینت دارای مزایایی است که به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:
- کابینت های های گلاس از درخشش مناسب و نمای چشم نوازی برخوردار است.
- ورق های های گلاسی که برای ساختن کابینت مورد استفاده قرار می گیرند دارای تنوع در رنگ و مدل هستند. از این رو این ورق ها مناسب با هر سلیقه ای در بازار وجود دارد.
- کابینت های های گلاس نسبت به ام دی اف جدیدتر هستند و از روکش براقی برخوردار هستند. از این رو قیمت آن ها نسبت به ام دی اف اندکی بیشتر است.
- قیمت کابینت های گلاس از چند پارامتر طرح، برند و نوع متریالی که از آن ساخته می شوند تبعیت می کند. استفاده از کابینت های های گلاس به فضا جلوه لوکس و مدرنی می دهد به همین دلیلی استفاه از آن در دکوراسیون جدید متداول تر است.
- کابینت های های گلاس به آسانی تمیز می شوند و سطح براق آن ها سریع نظافت می شود.
ویژگی های کابینت ام دی اف
از مهم ترین دلایلی که کابینت های ام دی اف دارای محبوبیت و طرفدار است قیمت مناسب و مقرون به صرفه آن در کنار ویژگی های آن است. برخی از این ویژگی ها عبارتند از:
- ام دی اف از مقاومت بالایی برخوردار است و این ویژگی باعث می شود که بتوان از آن برای ساخت کابینت استفاده کرد.
- استفاده از ورقه های ام دی اف در ساخت کابینت این مزیت را دارد که ثابت می ماند و منحرف نمی شود. معمولا کابینت های چوبی و یا ساخته شده از ورق های ضعیف تر مانند نئوپان، دارای مشکلاتی مانند تغییر شکل در برابر رطوبت،نامتقارن شدن طبقه ها و تغییر شکل ظاهری می شوند.
- ام دی اف دارای قابلیت ابزار خوری و ماشین کاری دارد که می توان با استفاده از آن انواع کابینت در طرح و مدل های مختلف تولید کرد.
- ام دی اف دارای طرحی چوب مانند است و از این رو طرفداران زیادی دارد.
- ورق های ام دی اف مقاومت بالایی دارد و از استحکام بالایی برخوردار است از این رو برای ساخت کابینت به عنوان مغزی استفاده می شود و بر روی آن روکش هایی مانند های گلاس قرار می گیرد.
شما میتوانید انواع محصولات چوبی و ملامینه را از سایت مجید شادمند خریداری نمایید.