کمد دیواری می تواند فضای زیادی از دکوراسیون خانه را به خود اختصاص دهد. به همین خاطر باید بهترین نوع ام دی اف را برای کمد دیواری استفاده کرد. البته برای ساخت کمد دیواری از روکش ها با جنس های مختلف مثل روکش گلاس هم استفاده می کنند. اما برای شناخت بهترین نوع ام دی اف برای کمد دیواری ابتدا باید انواع ام دی اف را بشناسیم. انواع ام دی اف را می توان به موارد زیر خلاصه کرد:
-
ام دی اف خام
-
HDF فیبر با چگالی بالا
-
LDF فیبر با چگالی پایین
-
ام دی اف با روکش ملامینه
-
ام دی اف با روکش لترون
-
ام دی اف با روکش هایگلاس
-
ام دی اف با روکش پلی گلس
-
ام دی اف با روکش HPL
-
ام دی اف با روکش PVC
-
ام دی اف با روکش چوب طبیعی
-
ام دی اف با قطر کم و نازک
-
ام دی اف ضخیم و با قطر زیاد
-
ام دی اف در برابر رطوبت
-
ام دی اف با فرمالدهید کم
-
ام دی اف مقاوم در برابر حشرات و قارچ ها
-
ام دی اف مقاوم در برابر حرارت و آتش
-
ام دی اف منحنی و هلالی
-
ام دی اف با رنگ پولیشی
در بین انواع ام دی اف چند مدل است که به عنوان بهترین نوع ام دی اف برای کمد دیواری شناخته شده اند. ام دی اف با روکش PVC ، ام دی اف با قطرکم و نازک بهترین ام دی اف برای کمد دیواری است و بیشتر از این دو مدل برای کمد دیواری استفاده می شود.
بهترین نوع ام دی اف برای ساخت کمد دیواری کدام است؟
همان طور که در قسمت قبل گفته شد، بهترین نوع ام دی اف برای ساخت کمد دیواری، ام دی اف با روکش PVC و ام دی اف با قطر کم و نازک است. اما به طور کلی ام دی اف های ساده بهترین نوع ام دی اف برای ساخت کمد دیواری است. در این قسمت قصد داریم در مورد این دو نوع ام دی اف توضیحاتی را عنوان کنیم.
ام دی اف با روکش PVC : به علت اینکه روکش PVC ام ی اف متریالی پلاستیکی دارد مقاوم در برابر آب است. در ساخت کمد دیواری با روکش PVC ، ابتدا ام دی اف خام به صورت یک پارچه با روکش PVC وکیوم داده می شود و پوشانده می شود.
روکش PVC تمام درزها و شکاف های ام دی اف خام را می پوشاند تا ضد آب و ضد رطوبت شود. همین باعث شده بهترین نوع ام دی اف برای ساخت کمد دیواری، ام دی اف با روکش PVC باشد.
ام دی اف با قطر کم و نازک: ام دی اف های نازک بیشتر مناسب ساختمان سازی سطح پشت کمد، کابینت استفاده می شود. ام دی اف های ۳ میلیمتر برای پشت کمد دیواری، بهترین نوع ام دی اف قرار گرفته است. ام دی اف های با ضخامت ۱۶ تا ۲۵ میلیمتر بیشتر برای کمد دیواری استفاده می شود.
مزایای روکش چوب pvc برای کمد دیواری
- روکش های pvc قابلیت چاپ پذیری دارد
-
شکل پذیری حرارتی
-
ابزار خوری فوق العاده
-
قابلیت خم شدن
-
مقاومت در برابر آب و رطوبت
-
مقاومت در برابر اسیدها و الکل
-
با توجه به این که این مدل دارای تنوع طرح و رنگ زیاد و زیبایی خاص است. نیازی به رنگ آمیزی ندارد.
-
نصب و اجرای سریع
انواع کمد دیواری ام دی اف
کمد دیواری ام دی اف با درب آینه دار: این مدل کمد دیواری ام دی اف برای فروشگاه های لباس، کمدهای لباس و استفاده از فضای بالای تخت گزینه ی مناسبی است.
کمد دیواری ام دی اف رنگ آبی: این نوع بسته به سلیقه ی افراد با تناژ چوبی کف تضاد خوبی می تواند پیدا کند و زیبایی خاصی داشته بشد.
کمد دیواری ام دی اف طرح چوب: این طرح مناسب اتاق های بزرگ و شکل پله ای پله ای قرار دادن آن دکوراسیون را زیبا می کند. رنگ قهوه ای یکی از محبوب تری رنگ ها که همیشه مد است.
کمد دیواری ام دی اف طوسی، خنثی: این مدل طرف داران خاص خودش را دارد
سخن آخر
کمد دیواری ام دی اف به علت تنوع رنگی زیاد و زیبایی و نصب راحت بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. اما در کنار محاسنی که کمد دیواری ام دی اف دارد معایبی هم دارد. البته معایب آن در مقابل نمونه های مشابه بسیار کم است. اول اینکه کمد دیواری ام دی اف نباید در معرض آب به طور مستقیم قرار گیرد و در صورتی که آب به آن رسید فوری باید خشک شود تا متورم نشود. دوم اینکه کمد ام دی اف مقاومت بالای ندارد و با ضربه خوردن یا فشار ممکن است ترک خوردگی پیدا کند یا بشکند. برای خرید ام دی اف با کارشناسان مجید شادمند در ارتباط باشید.